ANBI stichting sponsoren?
Jouw bedrijfslogo straalt niet alleen op onze website, timetable, crewshirts, sponsor banner, en meer, maar ook de kans op je betrokkenheid naar een hoger niveau te tillen. Hoe groot en leuk? Dat bepaal je zelf! Denk aan speciale privileges, zoals toegang tot de backstage bar.

Help Kempenerpop groeien! Of je nu een kleine of grote bijdrage wilt leveren, elke donatie is welkom en draagt bij aan het succes van ons festival. Bedankt voor je support!

We zoeken enthousiaste helpende handen om Kempenerpop tot een succes te maken! Van bardiensten tot op- en afbouwen, decoreren, eetkraampjes, kinderactiviteiten en meer. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team en een onvergetelijke ervaring hebben? Meld je aan via dit formulier en draag bij aan een fantastisch festival. 
Voor vragen kun je terecht bij Floor: medewerkers@kempenerpop.nl 
Jouw inzet maakt het verschil!

Sponsoren & vrijwilligers

Nationale vrijwilligersprijs

Blijf op de hoogte van onze avonturen en de stand van zaken rondom de Nationale Vrijwilligersprijs! Op 14 juni zal de uitreiking plaatsvinden en we kunnen niet wachten om jullie te laten weten hoe het is gegaan. 

Bekijk de vlog hierboven en laat ons hier weten wat je ervan vindt! Samen kunnen we laten zien hoeveel passie en toewijding er schuilt achter ons werk bij Kempenerpop!

Sponsoren

Kempenerpop, het geliefde muziekfestival, is terug en sterker dan ooit! Met uw steun als sponsor maken we samen de historische terugkeer van dit iconische evenement mogelijk. Bereik een breed publiek, profiteer van uitgebreide pr-activiteiten en verbind uw merk met de sfeer van Kempenerpop 2024. Sluit u aan bij ons avontuur en draag bij aan de groei van dit bijzondere festival. Samen maken we Kempenerpop 2024 tot een onvergetelijk succes!

Back to Top