Doe mee en verspreid de vreugde van vrijheid! Beschilder CD's en LP's voor Kempenerpop 2024

Bij Kempenerpop geloven we in het vieren van vrijheid en het verbinden van gemeenschappen door kunst en muziek. Ons festival vindt dit jaar plaats in het weekend na 18 september, de dag waarop Eindhoven werd bevrijd. Daarom lanceren we dit jaar een kleurrijk initiatief om de boodschap van bevrijding te verspreiden door middel van beschilderde cd’s en lp’s.

In tijden van oorlog en conflict is vrijheid een kostbaar goed. Het vieren van vrijheid is niet alleen een herinnering aan het verleden, maar ook een uiting van hoop voor de toekomst. Een eenvoudige manier om aandacht te vragen voor de bevrijding is het maken van slingers. Deze kleurrijke, feestelijke decoraties zorgen voor een sfeer van saamhorigheid en hoop, en benadrukken dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Laten we samen aan de slag gaan en de vreugde van vrijheid verspreiden!

Hoe kun je meedoen?

Iedereen is welkom om deel te nemen! Beschilder cd’s en lp’s met wat vrijheid voor jou betekent. Dit kan individueel, als gezin, met vrienden, of zelfs als school of organisatie. Dit biedt een mooie gelegenheid om samen te werken en jouw creatieve talenten te benutten, terwijl het ook de betrokkenheid vergroot bij een belangrijk maatschappelijk onderwerp.

Inleveren van beschilderde cd’s en lp’s

Beschilderde cd’s en lp’s kunnen tot 1 september worden afgeleverd bij  Frank APK Waalre. Voor grote groepen of organisaties komen we graag langs om lege cd’s en lp’s af te leveren en de beschilderde exemplaren op te halen. Neem hiervoor contact op met Emelie.

Telefoon: +31 6 23320981
Mail: pers@kempenerpop.nl 

Waar gaan de beschilderde cd’s en lp’s naartoe?

De beschilderde cd’s en lp’s zullen worden omgetoverd tot kleurrijke slingers die ons festivalterrein zullen versieren tijdens Kempenerpop 2024. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit mooie project en samen de boodschap van vrede en vrijheid te verspreiden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via pers@kempenerpop.nl of bel Emelie Boullart op +31 6 23320981.

Laten we samen de vreugde van vrijheid verspreiden en Kempenerpop 2024 tot een onvergetelijk feest maken!