Meld je aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om Kempenerpop tot een groot succes te maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even onmisbaar. Weet jij van aanpakken en wil je dit jaar je steentje bijdragen aan Kempenerpop? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Vul je gegevens en voorkeuren in via onderstaand formulier. Laat ons weten wat je graag zou willen doen en we doen ons best om je een leuke plek te geven. Je mag je ook voor meerdere activiteiten opgeven.

Persoonlijke gegevens

Opbouwen & afbreken

We kunnen je hulp goed gebruiken bij het opbouwen en afbreken van Kempenerpop. Er zijn zwaardere en lichtere taken. Je hoeft niet per se een achtergrond in techniek te hebben.

Mijn beschikbaarheid:

Bardienst

Ben je 18 jaar of ouder en houd je wel van een biertje tappen? Geef je op als barmedewerker. Op basis van aanmeldingen delen we de diensten in shifts in.

Mijn beschikbaarheid:
Heb je tapervaring?

Bonnenverkoop

Lijkt het je leuk om bonnen te verkopen op het festivalterrein? Op basis van aanmeldingen delen we de diensten in shifts in.

Mijn beschikbaarheid:

Podiumwerkzaamheden

Denk hierbij aan werkzaamheden op het podium om de optredens van de artiesten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ervaring is voor deze taken wel vereist. Ook is het verplicht om veiligheidsschoenenen te dragen. Op basis van aanmeldingen delen we de diensten in shifts in.

Mijn beschikbaarheid:

Artiestenbegeleiding

Je zorgt er backstage voor dat de artiesten zo goed mogelijk ontvangen en verzorgd worden. Op basis van aanmeldingen delen we de diensten in shifts in.

Mijn beschikbaarheid:
Heb je ervaring in artiestenbegeleiding?

Festivalondersteuning

Op de festivaldag zijn er naast bovengenoemde werkzaamheden, nog een heleboel andere werkzaamheden te doen. Zoals het bijhouden van het terrein, ingangen bewaken, kinderplein begeleiden en andere kleine klusjes.

Mijn beschikbaarheid:

Overige vragen

Wat krijg je hiervoor?

Als vrijwilliger van Kempenerpop kom je terecht in een gemotiveerd team. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee en je hebt de mogelijkheid het programma te bezoeken.

Let op: Kempenerpop heeft helaas niet de mogelijkheid om reis- en/of verblijfkosten te vergoeden.

Wat vraagt Kempenerpop van je?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van het festival. We verwachten dan ook dat je je voorafgaand aan, en tijdens het festival zo opstelt. We willen graag op je kunnen rekenen en daarom is het belangrijk dat je de hele dag mee kan helpen.

Opmerkingen

Heb je nog opmerkingen of andere vragen, of wil je heel graag samen met iemand ingedeeld worden? Vul ze hieronder in.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met bovenstaande gegevens en informeren je per mail over alle belangrijke vrijwilligersinformatie.