Wil jij deel uitmaken van het onvergetelijke muziekfestival Kempenerpop? We hebben jouw helpende handjes nodig om dit geweldige evenement mogelijk te maken! Van enthousiaste bartenders tot gedreven eetkraammedewerkers, en van de talenten die het festivalterrein opbouwen (al vanaf woensdag 20 september) en afbreken tot degenen die ervoor zorgen dat alles schoon en netjes blijft – we hebben allerlei vrijwilligers nodig om het feest tot een succes te maken.

Als vrijwilliger bij Kempenerpop krijg je de kans om een geweldige tijd te hebben, nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een hechte gemeenschap van muziekliefhebbers. Jouw inzet en betrokkenheid maken een wereld van verschil voor ons en voor alle festivalgangers die van de muzikale magie willen genieten.

Geïnteresseerd om als vrijwilliger deel te nemen? Neem contact met ons op via medewerkers@kempenerpop.nl en laat ons weten hoe je wilt bijdragen aan dit fantastische festival en wanneer je beschikbaar bent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als een waardevol lid van ons team!