Win een optreden op Kempenerpop!

Kpopprijs2019

Kempenerpop is een gratis festival op het Boerenbondterrein in Waalre. Met de beste livemuziek, lekker eten, drinken en de kinderen kunnen terecht op het Kinderplein. In 2019 gaat het feest op zaterdag 21 september plaatsvinden en jij kunt met je band een plekje in de line-up winnen!

In de aanloop naar Kempenerpop wordt de Kempenerpopprijs georganiseerd. Van 23 maart tot en met 30 april kunnen geïnteresseerde bands zich inschrijven voor de voorrondes (coverbands en DJ's worden uitgesloten). De rondes vinden plaats op meerdere data tussen 5 mei en 14 juli op nader te bepalen locaties in Waalre en omstreken.

Tijdens iedere ronde wordt een winnaar uitgeroepen die op Kempenerpop mag optreden. Er zal ook een wildcard worden uitgereikt aan één van de overige bands met de meeste stemmen, ook deze band mag op Kempenerpop spelen.

Hoe kun je je inschrijven?

Vul uiterlijk 30 april 2019 het formulier in:

Aanmelden

Uiterlijk 5 mei krijgen de ingeschreven bands bericht of ze deel kunnen nemen aan de voorrondes.

Voorwaarden Kempenerpopprijs 2019

  • Alleen bands met eigen repertoire worden toegelaten tot de Kempenerpopprijs; coverbands en DJ's worden uitgesloten van deelname.
  • Uit de inzendingen selecteert de organisatie de deelnemers op basis van de ingestuurde demotrack. Hierbij wordt niet geluisterd naar de kwaliteit van de opname, maar naar de kwaliteit van de muziek. Een repetitie-opname wordt dus gelijkwaardig beoordeeld als een professioneel opgenomen track.
  • De band is bereid om backline te delen, in overleg met de andere bands die avond/middag.
  • Bij inschrijven geef je de vrijdagen, zaterdagen en zondagen door die je band NIET zou kunnen tussen 5 mei t/m 14 juli. Op basis daarvan maakt de organisatie een planning.
  • De speelduur tijdens de voorrondes is maximaal 30 minuten per band.
  • De beslissingen van de organisatie en de jury zijn bindend.