Nieuws — 22 september 2019

BEDANKT!

Bedankt2

Het zit er weer op, Kempenerpop 2019 is een feit. En wat hebben we genoten: goede bands, heerlijk weer, lekker eten en drinken en een gezellig Kinderplein. Het was een fantastische dag! Via deze weg willen we jullie, het publiek, heel erg bedanken dat jullie de moeite hebben genomen om er bij te zijn.

En via deze weg willen we onze sponsoren mega bedanken. Want zonder jullie was er geen Kempenerpop. Bedankt! Maar ook de bands; wij vonden het een eer dat jullie bij ons wilden spelen en hopen dat ook jullie hebben genoten!

En ook de vrijwilligers willen we via deze weg bedanken. Zonder jullie had het publiek geen band op een podium gezien, hadden ze geen biertje kunnen drinken, geen pizza kunnen eten en hadden de kinderen niet op het Kinderplein kunnen spelen. Ook zonder jullie was er geen Kempenerpop geweest. Dus BEDANKT!

Terug naar nieuws

Sponsoren