Nieuws — 8 september 2019

Programma compleet

Het programma van Kempenerpop 2019 is compleet! We hebben wederom een bomvol programma voor jullie samengesteld op zaterdag 21 september. Een dag vol met de leukste bands op de Adriaanse Autoverhuur Mainstage en natuurlijk alle Kempenerpopprijs-winnaars op de Kempenerpopprijs Stage. Bekijk alvast onze timetable om te kijken wanneer jouw favoriete band speelt.

Kinderplein

En ook dit jaar weer een groot Kinderplein voor alle kinderen. De kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken: van pannenkoeken eten, tot knutselen en schminken. Koop een speciale Kinderpleinkaart en krijg allerlei leuke extra’s.

Kempenerpop pre-party

Op vrijdag 20 september trappen we Kempenerpop 2019 af met de officiële Kempenerpop Pre-Party. Alvast een avondje ‘in stilte’ opwarmen voor de grote festivaldag. Op vrijdagavond organiseren we een heuse Silent Disco: drie kanalen, drie dj’s, drie keer zoveel lol. Kom alvast een biertje drinken en lekker dansen.

Terug naar nieuws

Sponsoren