Nieuws — 1 mei 2019

Kempenerpop heeft jouw hulp nodig!

Crowdfunding
We starten opnieuw een crowdfundingactie om ook Kempenerpop 2019 mogelijk te maken. Want Kempenerpop is een festival van, voor en door iedereen!

Kempenerpop 2019 komt eraan! Op zaterdag 21 september is het weer tijd voor het gezelligste muziekfestival van Waalre. Al 38 jaar een begrip in ons kleine dorp. Vorig jaar organiseerde een nieuwe organisatie Kempenerpop in een nieuw jasje. Om het festival mogelijk te maken zijn we vorig jaar onder andere een crowdfundingactie gestart. Mede dankzij de donateurs was Kempenerpop 2018 een groot succes, vandaar dat we jullie hulp wederom in willen schakelen.

We starten opnieuw een crowdfundingactie om ook Kempenerpop 2019 mogelijk te maken. Want Kempenerpop is een festival van, voor en door iedereen! Draag je Kempenerpop een warm hart toe en wil je net zo graag als wij dat er ook in 2019 weer een Kempenerpop komt? Doneer dan van 1 mei tot en met 14 juni.

Doneren

Terug naar nieuws

Sponsoren