Nieuws — 22 september 2018

BEDANKT!

Bedankt

En toen was het alweer voorbij. Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf en ineens was het 15 september 2018. Na twee jaar was Kempenerpop terug! Terug naar de basis, naar lokaal en regionaal talent, naar een klein en gezellig familiefestival. Met in de ochtend de comeback van het koffieconcert. Björn van der Doelen speelde een intieme set buiten op het terras van de Oude Toren in Waalre. Een fijne start van de zaterdag. Vervolgens ging het Boerenbondterrein open en kon Kempenerpop officieel van start. Een hele middag en avond een mix van lokaal talent, bands uit de region en ver daarbuiten. Een stroomstoring dreigde nog bijna een eind te maken aan het festival, maar gelukkig werd die snel verholpen en konden we tot middernacht door.

Wij, de Kempenerpop-organisatie, wil iedereen super bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe editie van Kempenerpop. Aan de bezoekers: fantastisch dat jullie er waren. Aan de vrijwilligers: toppers! En natuurlijk aan de sponsors: geweldig dat jullie deze hernieuwde editie hebben willen ondersteunen. BEDANKT!!

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien! Tot dan!

Terug naar nieuws

Sponsoren