Festivalregelement

Wanneer je het festivalterrein betreedt ga je automatisch akkoord met onderstaand reglement.

Alcohol

Bij ons geldt NIX18. Ben je je jonger dan 18 jaar? Dan is het niet toegestaan om alcohol te kopen of te nuttigen op het terrein. Ben je jonger dan 25 jaar dan kun je alleen alcohol kopen als je in bezit bent van een 18+ polsbandje. Deze zijn op het terrein verkrijgbaar op vertoon van een geldig identiteitsbewijs. Het is niet toegestaan om het terrein met alcohol te verlaten.

Drugs

Op het festivalterrein zijn drugs niet toegestaan. Indien verboden middelen worden aangetroffen word je overgedragen aan de politie.

Eigen risico

Het betreden van het festivalterrein is geheel op eigen risico van de bezoeker. De organisatie van Kempenerpop is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of eigendommen van bezoekers.

In beslag genomen voorwerpen

Zaken die niet zijn toegestaan op het festivalterrein worden in beslag genomen. Indien nodig worden ze overgedragen aan de politie.

Kaarten

Kempenerpop is gratis, er dus geen kaarten voor het festival in omloop.

Kinderen

Kinderen jonger dan 12 jaar worden alleen toegelaten tot het festivalterrein onder begeleiding van een volwassene. Er is een speciaal kinderplein waarop allerlei kinderactiviteiten zijn. Ga je met kinderen naar de optredens kijken? We raden aan gehoorbescherming mee te nemen in verband met het geluidsniveau van de optredens.

Onbemande luchtvaartuigen

Onbemande luchtvaartuigen zoals Drones, UAV’s of andere vliegende voorwerpen zijn niet toegestaan op en boven het festivalterrein.

Ongewenst gedrag en strafbare feiten

Ongewenst gedrag zoals crowdsurfen, stagediven, geweldpleging, diefstal, wildplassen, handtastelijkheden, overmatig drankgebruik, discrimineren, mishandeling en intimidatie zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel. Bij strafbare feiten word je te allen tijde overgedragen aan de politie en zal er aangifte worden gedaan. Bij ongewenst gedrag kan de toegang tot het terrein je worden ontzegd.

Overnachten

Op het festivalterrein mag niet worden overnacht.

Roken

Roken is toegestaan, mits het niet tot overlast zorgt voor andere bezoekers.

Rolstoelen

Het festivalterrein is rolstoelvriendelijk.

Toegangscontroles

Voor de veiligheid van bezoekers en artiesten kan bij de ingang van het terrein worden gefouilleerd en tassen worden gecontroleerd. De volgende zaken zijn niet toegestaan op het festivalterrein:

  • Glas
  • Fietsen e.d.
  • Drankflessen
  • Gevaarlijke/scherpe voorwerpen
  • Vuurwerk
  • Wapens

Het oordeel van de beveiligingsmedewerkers is bindend. Indien verboden voorwerpen worden aangetroffen, word je overgedragen aan de politie.

Verkoop en promotie

Verkoop en/of promotie van goederen en/of diensten op of rond het festivalterrein is niet toegestaan zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de organisatie.

Verloren of gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren? Meld je bij de informatiebalie. Heb je iets gevonden? Geef het dan af bij de informatiebalie.

Sponsoren