Kempenerpop heeft jouw hulp nodig!

Kempenerpop 2019 komt eraan! Op zaterdag 21 september is het weer tijd voor het gezelligste muziekfestival van Waalre. Al 38 jaar een begrip in ons kleine dorp. Vorig jaar organiseerde een nieuwe organisatie Kempenerpop in een nieuw jasje. We gingen terug naar de essentie: een lokaal festival van en door enthousiastelingen uit de regio. Een festival met goede bands uit de regio, met lekker eten en drinken uit de regio en een groot Kinderplein georganiseerd door de regio. Al jaren is Kempenerpop een festival met een gemoedelijke sfeer, een plek om elkaar te ontmoeten. Waar alles en iedereen welkom is!

Om het festival mogelijk te maken zijn we vorig jaar onder andere een crowdfundingactie gestart. Mede dankzij de donateurs was Kempenerpop 2018 een groot succes, vandaar dat we jullie hulp wederom in willen schakelen.

We starten opnieuw een crowdfundingactie om ook Kempenerpop 2019 mogelijk te maken. Want Kempenerpop is een festival van, voor en door iedereen! Draag je Kempenerpop een warm hart toe en wil je net zo graag als wij dat er ook in 2019 weer een Kempenerpop komt? Doneer dan van 1 mei tot en met 14 juni. Wederom hebben we leuke tegenprestaties bedacht. Koop bijvoorbeeld alvast je consumptiemunten, scoor een uniek Kempenerpop t-shirt of zie jouw bedrijfslogo terug op het festivalterrein. Heb je nog andere ideeën? Schroom niet om contact op te nemen met ons voor een tegenprestatie op maat.

Doneren

Sponsoren