Info

Eten & drinken

Een hapje eten en een drankje drinken?
Lekker muziek luisteren alleen is natuurlijk niet genoeg. Dat moet onder het genot van een lekker hapje en drankje. En dat hebben we genoeg op het festivalterrein. Even lekker zitten en uitrusten tussendoor is ook nodig. Op het festivalterrein zijn verschillende bars te vinden waar je diverse dranken kunt kopen, van bier, tot wijn en cola. Ook staan er een aantal foodtrucks waar je lekker kunt eten: van friet, tot snacks en vegaterische gerechten. Eet en drink smakelijk! Het festival is gratis, maar door eten en drinken te kopen draag je bij aan deze gratis toegang en het behoud hiervan. Van deze inkomsten betalen we namelijk het festival. Dus, alvast heel erg bedankt!
Consumptiebonnen
Tijdens Kempenerpop betaal je drinken met onz eigen Kempenerpop comsumptiebonnen en eten met contant geld. Bonnen kun je bij de speciale kassa’s op het terrein kopen (zowel contant als pinnen is mogelijk). De bonnen zijn alleen geldig op de dag van het festival in het betreffende jaar en kunnen tot een half uur na het laatste optreden worden ingewisseld voor geld.
NIX18
Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je geen alcohol kopen of nuttigen op het terrein.

F.A.Q. en huisregels

Voor wie is Kempenerpop?
Kempenerpop is er voor iedereen: van jong tot oud. Voor iedereen is er wel wat te doen. Het festival vindt in de openlucht plaats, dus vergeet je poncho niet (in Nederland weet je het maar nooit) We zien je graag op 15 september. Entree is gratis!
Wanneer en waar vindt Kempenerpop plaats?
Op zaterdag 21 september 2019 op het Boerenbondterrein (Willibrorduslaan 137) in Waalre.
Hoe laat is het terrein open en hoe laat sluit het?
Het terrein is vanaf 12.00 uur geopend en sluit om 23.30 uur.
Parkeren (fiets of auto)
Naast het festivalterrein wordt een speciale gratis fietsenstalling ingericht. Deze staat aangegeven middels bewegwijzering. We raden je aan om met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Die kun je parkeren op de parkeerplaats van het Huis van Waalre (Koningin Julianalaan 19).
Openbaar vervoer
Recht tegenover de het festivalterrein is ligt bushalte ‘Ansbalduslaan’. Alleen buslijn 7 rijdt hier naartoe.
Is het terrein rolstoelvriendelijk?
Ja, het terrein is volledig verhard en dus rolstoelvriendelijk.
Heb ik gehoorbescherming nodig?
Het geluidsniveau blijft onder de door de wet bepaalde norm (dB). Maar je bent zelf verantwoordelijk voor je oren, dus denk aan geluidsbescherming tijdens optredens. Dit geldt ook voor kinderen.
Waar laat ik mijn afval?
Wij houden ons terrein graag schoon, dus gelieve je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien.

Worden er foto- en of video-opnamen gemaakt?
Tijdens het festival worden er foto- en video-opnamen gemaakt. Bij het betreden van het festivalterrein doen bezoekers automatisch afstand van het portretrecht en geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze sfeeropnamen te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor journalistieke doeleinden. Heb je moeite met een sfeerfoto die wij hebben gepubliceerd? Stuur even een mail en we kijken wat we voor je kunnen doen.
Aansprakelijkheid en eigen risico?
Het betreden van het festivalterrein en het meedoen aan de diverse activiteiten is geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie, partners en vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk worden voor verlies van eigendommen, diefstal van derden, letsel en/of materiele schade, die bezoekers kunnen ondervinden, noch binnen, noch buiten het terrein. Schade toegebracht door bezoekers wordt verhaald. Vanzelfsprekend geldt de Nederlandse wetgeving.
Wat mag ik niet meenemen?
Het is verbonden blik of glas mee te nemen op het terrein. Bij controle kunnen deze consumpties worden afgenomen.
En mijn kinderen?
Kinderen kunnen zich vermaken op het speciaal ingerichte Kinderplein. Toegang is met de speciale Kinderpleinkaart die verkijgbaar is bij de kassa. Er zijn begeleiders op het Kinderplein om de kinderen te helpen. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor het kind.
Alcohol en jongeren?
Op het festivalterrein is NIX18 van kracht. Voor jongeren onder de 18 jaar is het verboden alcohol te kopen of te gebruiken op het terrein. Er kan om een geldig identificatiebewijs worden gevraagd.
Hoe kan ik betalen?
Drank betaal je door middel van consumptiebonnen die verkrijgbaar zijn bij de kassa (zowel pin als contantbetaling mogelijk). Bonnen zijn tot een half uur na het laatste optreden inwisselbaar voor geld. Eten koop je wel door middel van contant geld, hiervoor zijn geen bonnen nodig.
Is er EHBO en security?
Ja, er is EHBO en security aanwezig op het festivalterrein om de veiligheid te waarborgen.
Kan ik vrijwilliger worden?
Ja dat kan nog steeds! Meld je aan via het speciale formulier op deze website.