Jonge talenten op Perron 2

Camp High Gain en Skullshaker afgezegd
16 augustus 2018
BEDANKT!
22 september 2018

We hebben tijdens Kempenerpop niet één podium, maar twee! En we noemen ze: Perron 1 (hoofdpodium) en Perron 2. Waarom? Omdat over het festivalterrein ooit een spoorweg lag. Op Perron 2 kun je onder andere gaan genieten van talenten Rosalie Blom, Thom Zalm, Bo Collaris en Lieke Neeleman. Daarnaast waren we aanwezig bij de opening van het Huis van Waalre, waar we jury waren voor de speciaal georganiseerde talentenjacht. Hier zijn vier winnaars uitgekomen die ook Perron 2 zullen bestijgen. Verder zijn we een samenwerking aangegaan met POPEI uit Eindhoven en Café Altstadt Eindhoven. Zij nemen de bands Psyso, Embrace The Waves en The Ballet Bombs mee. Kortom, een vol programma op ons tweede podium! Ben jij er ook bij?