Crowdfunding van start!

Kempenerpop @ Spring
28 maart 2018
DEEL EN WIN!
9 april 2018

Vanaf vandaag (zondag 8 april) is onze crowdfuniding campagne van start gegaan!

Help je mee? Lees alles op De crowdfunding website

In 2018 maakt festival Kempenerpop zijn comeback. Een gratis festival in de gemeente Waalre. Na 35 jaar inmiddels een begrip in ons kleine dorp. Na twee jaar afwezig te zijn geweest, komt het festival dit jaar terug. De nieuwe organisatie kiest ervoor om helemaal opnieuw te beginnen en het festival weer terug te brengen naar hoe het ooit was.

Het doel is om Kempenerpop terug te brengen naar een lokaal evenement waar iedereen een bijdrage aan kan leveren, waardoor het een festival van ons allemaal wordt. Een festival waar iedereen zich thuis voelt, van jong tot oud. Waar voor ieder wat wils is. Een festival met bands uit de regio, met producten uit de regio, met publiek uit de regio. Waar je een gezellige middag en avond door kunt brengen met vrienden en de hele familie. Onder het genot van een drankje luister je naar een steengoed bandje, terwijl de zon lekker schijnt. Naar de kinderen heb je geen omkijken, want die vermaken zich op het kinderpleintje.

Maar om dit te mogen organiseren kunnen we niet zonder jouw hulp. Samen met jou willen we een prachtig en vooral ook gezellig festival neerzetten. Door en voor de regio. Ben jij Kempenerpop-fan van het eerste uur en draag je het festival een warm hart toe? Of heb je nog nooit van Kempenerpop gehoord en wil je wel eens kennis maken? Steun ons dan. Een grote, middelgrote of kleine bijdrage; we zijn overal blij mee. We hopen er samen met jouw hulp opnieuw een fantastisch evenement van te maken!