Kempenerpop 2017 gaat niet door

Kempenerpop zoekt muzikaal talent!
31 mei 2017
Back to the roots
11 maart 2018

Met pijn in ons hart moeten wij melden dat Kempenerpop 2017 definitief niet doorgaat. Een nieuwe organisatie, een nieuw Kempenerpop voor het dorp. Zo zijn we er een aantal maanden geleden ingestapt. Om dit mogelijk te maken hadden we wel geld nodig. Het doel was om dit via crowdfunding op te halen.

De eerste weken liep het hard en kwamen de grote en kleine bedragen binnen. Maar helaas is het niet gelukt om het benodigde bedrag, om Kempenerpop weer nieuw leven in te blazen, op te halen. Waardoor we moesten constateren dat het echt niet mogelijk was om een geweldig festival neer te zetten. Misschien zijn we iets te voorbarig geweest, te enthousiast? We weten het niet. Het enige dat we wel weten is dat we Kempenerpop in leven willen houden. Want zo’n mooi festival kan en mag niet verdwijnen. Met deze leerschool in ons achterhoofd, gaan we ons richten op Kempenerpop 2018! Voor nu trekken we ons even terug en willen we alle mensen die een bijdrage hebben geleverd heel erg bedanken! En we hopen dat jullie achter ons blijven staan.