Kempenerpop zoekt muzikaal talent!

Win vrijkaarten voor Kempener Pop 2017!!
7 mei 2017
Kempenerpop 2017 gaat niet door
12 juli 2017

Altijd al op een festival willen spelen? Dit is je kans!

Kempenerpop zoekt muzikaal talent uit de regio. Naast het hoofdpodium is er dit jaar een speciale Talentstage waar talent uit de regio de mogelijkheid krijgt zich te laten horen. Speel je in een band? Zijn jij en je harp beste vrienden? Krijg jij de voetjes van de vloer met je DJ-kunsten? Alles mag! Zo lang je maar eigen muziek maakt en geen covers speelt.

Je speelt tijdens Kempenerpop 1 a 3 nummers, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Meld je uiterlijk 15 augustus aan via onderstaand formulier. Een algemene backline is aanwezig, deze wordt tussen de optredens door niet gewisseld.

Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt, uiterlijk 25 augustus hoor je of je geselecteerd bent.

Aanmeldformulier