Overweldigend!

Nieuwe huisstijl Kempenerpop
14 maart 2017
Win vrijkaarten voor Kempener Pop 2017!!
7 mei 2017

Lieve mensen, wat een steun en support, gewoonweg te gek!
Maar ook dat heeft een keerzijde helaas. Er komt zoveel binnen aan bands, vragen, aanbiedingen etc etc dat het inmiddels onmogelijk allemaal te beantwoorden is. Het is dus geen oordeel, onwil of arrogantie als je geen bericht terugkrijgt, maar puur tijdgebrek.

Wel even een paar opmerkingen: ALLE mails worden gelezen en in het geval van bands geluisterd. Dat kost met deze hoeveelheid mail erg veel tijd en we zijn eigenlijk al grotendeels rond met de programmering. Het heeft dus geen zin om nogmaals een mail te sturen of nog een keer om een antwoord te vragen.
Wel even de opmerking dat we niet op zoek zijn naar coverbands en niet naar ‘gelikte produkten’ en talentenjacht-singer-songwriters, maar vooral naar bandjes die in de kelder of garage oefenen met het zweet op de rug, of de ijspegels aan de snor respectievelijk baard.

Stuur gerust dus je mail in voor Kempener Pop 2018 als je denkt dat je band dan nog steeds bestaat 😉 We lezen, we luisteren en we komen er echt op terug als we er iets in zien!